Om oss

Företaget har funnits sedan 2008, varav i vår ägo sedan 2011. Vi är nu ett litet familjeföretag i Grums. Genom åren har vi provat oss fram och gått från att vara ett galleri i Karlstad som även sålde konstnärsmaterial, gjorde utskrifter samt ramade in till att i huvudsak satsa på inramningar och flytta verksamheten hem till oss i Grums. Du kan fortfarande köpa konstnärsmaterial hos oss men vi tar inte längre emot utställare, utan ställer endast ut egna tavlor. Vi gör inte heller utskrifter längre. Nu fokuserar vi på att rama in mycket snabbare samt erbjuda kunder inramning hemifrån. Mer om det lite längre ned.

Sedan årsskiftet 2017/2018 finns vi alltså i Grums och har slopat öppettiderna till förmån för våra kunder som istället nu som en service kan komma när det passar bäst. Man hör alltså av sig till oss på vardagar mellan 11-20 via telefon eller sms till nummer 0793357506 eller dygnet runt via konstgruvan@gmail.com för att boka tid.

Kan man inte komma till oss men bor inom 3 mil från Grums kan man höra av sig för att boka inramning hemifrån. Då kommer vi hem till dig och har med oss ramprover. Du kan i lugn och ro prova olika ramar och så snart du hittat din favorit och dina önskemål så tar vi din beställning. Vi vill gärna ge dig prisuppgifter direkt så du kan känna dig bekväm med vad det kommer kosta. Vi lovar att vi har väldigt förmånliga priser! Vi tar med oss din tavla (max 110 bred för att få in den i bilen) och ramar in den. När den är klar hör vi av oss till dig för att boka tid för att lämna tavlan. Du betalar via kort, kontant eller swish och erbjuds givetvis kvitto. Säg till på förhand om du behöver kvitto på papper, annars sparar vi gärna på miljön genom att erbjuda dig kvitto via sms/mail. Vi är ett reistrerat företag med f-skattsedel.

Vi är väldigt måna om att alla kunder ska känna sig nöjda med oss och hoppas ni vill prata med oss om det är något ni är missnöjda med. Vi belönar också god attityd med rabatt. Det är mycket mer trivsamt för oss och våra kunder. Gott som gör gott! 

Vi har hund. Det kan vara bra att veta om du är väldigt allergisk. Hon är inte uppe i vår butik (som är på andra våningen i vårt hus) men hundhår förekommer ändå. Säg gärna till när du bokar tid hos oss om du är väldigt allergiskt så att vi extra noga kan förbereda butiken för dig. Har du svårt att gå i trappor vill vi gärna veta det också så att vi i stället kan erbjuda att ta emot dig på första våningen direkt i vårt hem för att i lugn och ro försöka erbjuda dig den bästa servicen. Kanske kan vi bjuda på kaffe eller te?

Som tidigare nämnt ramar vi in hemifrån för dig som bor inom 3 mil från Grums. Om du har svårt att ta dig till oss på grund av begränsad rörlighet, transport eller annat och bor utanför radien, tveka ändå inte att prata med oss. Vi vill givetvis försöka lösa det ändå. Vi försöker alltid göra vårt yttersta för att se till varje enskild kunds behov och förutsättningar.

Nya kunder får 20% på sitt första köp. 30% om man är extra trevlig. Överhuvudtaget har vi mycket bra, förmånliga priser och hoppas att du ska bli verkligt nöjd. Om du gillar oss är du hjärtligt välkommen åter och så hoppas vi att du vill berätta för dina vänner om oss.

 

Tack för att du tittade in på vår sida! 

 

Bästa hälsningar

Sten & Sarah