Om oss

Vi ramar in & säljer konstnärsmaterial och du hittar oss i Grums. Orkar du inte läsa allt går det bra att ringa/smsa eller maila oss. 

Sedan årsskiftet 2017/2018 finns vi inte längre i Karlstad utan på Gamla Vägen 6 i Grums och har förutom fredagar 12-17 slopat öppettiderna till förmån för våra kunder som istället nu som en service kan komma när det passar bäst. (Ibland har vi drop-in men då är det väl skyltat. Håll gärna utkik efter detta.) Morgon eller kväll, vardag eller helg. Vi försöker alltid erbjuda något som passar dig även med kort varsel. När du bokar tid hos oss kan du vara säker på att vårt fokus är helt på dig. Vi vill verkligen ge dig möjligheten att i lugn och ro prova material eller ställa frågor tillsammans med en kopp kaffe. Du ska alltid känna dig väl omhändertagen när du besöker vår butik. Vi kompromissar inte på nåt utan är övertygade om att vi både kan erbjuda god service och bra priser.

Vi vet att vi slåss mot de stora jättarna som en liten butik i Grums. Men vi har nåt inte de har vilket vi tror vinner i längden. Vi gör allt vi kan för att möta våra kunders behov. Eftersom vi själva målar kan du också vara säker på att vi vet allt om färgerna vi säljer. Vi är alltid ärliga och hoppas att det ska göra att du verkligen blir nöjd och vill komma tillbaka.

Till oss på galleri konstgruvan hör du av dig om du vill boka tid på vardagar mellan 11-20 via telefon eller sms till nummer 0793357506 eller dygnet runt via konstgruvan@gmail.com .

Kan man inte komma till oss men bor inom 3 mil från Grums kan man höra av sig för att boka inramning hemifrån. Då kommer vi hem till dig och har med oss ramprover. Du kan i lugn och ro prova olika ramar och så snart du hittat din favorit och dina önskemål så tar vi din beställning. Du betalar via kort, kontant eller swish och erbjuds givetvis kvitto. Säg till på förhand om du behöver kvitto på papper, annars sparar vi gärna på miljön genom att erbjuda dig kvitto via sms/mail. Vi är ett registrerat företag med f-skattsedel.

Om du har svårt att ta dig till oss på grund av begränsad rörlighet, transport eller annat och bor utanför radien, tveka ändå inte att prata med oss. Vi vill givetvis försöka lösa det ändå. Vi försöker alltid göra vårt yttersta för att se till varje enskild kunds behov och förutsättningar.

Vi finns här för DIG! 

Bästa hälsningar

Sten & Sarah

P.s! Besök gärna vår andra butiks hemsida. Under samma tak som Konstgruvan finner du Unikbutiken med fokus på handgjorda tvålar. Mer info på www.unikbutiken.com  I Båda butiker har du alltid 20 % rabatt på ditt första köp. Du kan också samla stämplar. Handla för 200 kr och erhåll en stämpel. När du har samlat 10 stämplar får du 50 % rabatt nästa gång du handlar av oss. Missa inget! Följ oss i sociala medier! Sök ”Konstgruvan & Unikbutiken” på facebook samt följ ”unikbutiken_konstgruvan” på instagram.